VISOKO - Prodaja, Posest ZazidljivaPosredovanje: Prodaja

Velikost: 1164 m2

Vrsta: Posest, Zazidljiva

Leto izgradnje Ni podatka

Nadstropje Ni podatka

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)

Naselje: Visoko

EI: Ni podatka


Kontakt

Prodajalec: Irena Černigoj Rus u.d.i.a.
Naslov: Ljubljanska cesta 3, 4260 Bled
GSM: 04/574-35-14
GSM: 041/390-455
Email: irena@koncepti.si

Vaše povpraševanje


Cena: 151.320,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
1.164 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, prodamo. Cena: 151.320,00 EUR

Dodaten opis

Zemljišče namenjeno gradnji v izmeri 1164 m² se nahaja v vasici Visoko, v katastrski občini Zapotok, na širšem območju Kureščka. Lokacija nudi prelepe poglede na okolico.

Na zemljišču stoji starejši gospodarski objekt, ki je predviden za rušenje, saj je na zemljišču kjer stoji predvidena dostopna pot.

Zemljišče je opredeljeno  v namenski rabi SV, ki med drugimi dovoljuje gradnjo stanovanjskih stavb. Dovoljena je pozidave stavbe, s faktorjem 0,3, vertikalnega gabarita največ tri etaže nad terenom in naklonom  strehe od 35 do 45 stopinj.  

Zemljišče ni komunalno opremljeno,  vodovod je v neposredni bližini ob javni cesti , električna napeljava v bližini. Zaradi sestave tal izgradnja kanalizacijskega omrežja v vasi ni predvidena.

Zemljišča se nahajajo ob asfaltirani in urejeni cesti. V neposredni bližini je avtobusna postaja Ljubljanskega potniškega prometa, za šolanje otrok je na voljo Valdorfski program.

Do Ljubljane je 20 minut vožnje.

Lastništvo v zemljiški knjigi urejeno, pogoj prodajalca je, da kupec nosi stroške davka na promet nepremičnin v višini 2 % in ½ stroška notarskega zapisa ter stroške vpisa v zemljiško knjigo.