RATEČE - Prodaja, Stanovanje 3-sobnoPosredovanje: Prodaja

Velikost: 140.4 m2

Vrsta: Stanovanje, 3-sobno

zgrajeno leta: 2004

Nadstropje M

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Jesenice

Naselje: Rateče

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Kontakt

Prodajalec: Irena Černigoj Rus u.d.i.a.
Naslov: Ljubljanska cesta 3, 4260 Bled
GSM: 04/574-35-14
GSM: 041/390-455
Email: irena@koncepti.si

Vaše povpraševanje


Cena: 495.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
140,4 m², 3-sobno, zgrajeno l. 2004, mansarda, prodamo. Cena: 495.000,00 EUR

Dodaten opis

V naselju Rateče, v zgornjem delu Zgornjesavske doline, ob tromeji z Avstrijo in Italijo,  v Kranjski Gori, s prekrasnimi razgledi proti okoliškim hribom, je  naprodaj prostorno, svetlo stanovanje v stanovanjski hiši s štirimi stanovanjskimi enotami. Stavba v vertikalnih gabaritih  klet, pritličje, nadstropje in mansarda je kvalitetne gradnje.

Stanovanje v izmeri 140,4 m² obsega klet v prvi etaži v izmeri 3,1 m², tlakovano parkirno mesto ob vhodu v stavbo, ter stanovanjske površine v izmeri 87,8 m² v nadstropju in mansardi stavbe. Do stanovanja v nadstropju vodi urejeno stopnišče. Stanovanje obsega hodnik, iz katerega je vhod v večji bivalni prostor, kuhinjo z izhodom na pokrito teraso, kopalnico, spalnico ter dodatno spalnico v mansardi. Zaradi lege stanovanja v stavbi je le to izredno zračno in svetlo s prekrasnimi razgledi na bližnjo in daljno okolico.  

Ogrevanje je centralna kurjava na elektriko   - radiatorsko ogrevanje.  Stavba je priključena na kanalizacijo, vodovodno omrežje, internetni priključek.

Stanovanju pripada del zemljišča, samostojna parcela,  ob stavbi v izmeri 38 m².

Lokacija stavbe bo nudila dom ali začasno bivališče ljubiteljem narave in prostočasnih aktivnosti kot so tek, smučanje, sprehodi ali vzponi na okoliške vršace, v dolino Planice, zibelko smučarskih poletov, v bližini je tudi naravni park Zelenci. Do Kranjske Gore je nekaj minut vožnje, urejen je tudi reden avtobusni prevoz.

Stavba ima pridobljeno Dovoljenje za objekt daljšega obstoja. Pogoj prodajalca je, da kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% pogodbene cene.