PRIHODI, ŠPANOV VRH - Prodaja, Počitniški objekt VikendPosredovanje: Prodaja

Velikost: 93.5 m2

Vrsta: Počitniški objekt, Vikend

zgrajeno leta: 1992

Nadstropje Ni podatka

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Jesenice

Naselje: Prihodi

EI: Ni podatka


Kontakt

Prodajalec: Irena Černigoj Rus u.d.i.a.
Naslov: Ljubljanska cesta 3, 4260 Bled
GSM: 04/574-35-14
GSM: 041/390-455
Email: irena@koncepti.si

Vaše povpraševanje


Cena: 115.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
93,5 m², vikend, zgrajen l. 1992, prodamo. Cena: 115.000,00 EUR

Dodaten opis

Na Španovem vrhu je naprodaj čudovita počitniška hišica - brunarica, izgrajena v letu 1992. Stoji na zemljišču v izmeri 4251 m². Pomladi je širša okolica  posejana z narcisami. Nahaja se takoj pod zgornjo postajo žičnice Španov vrh.

Obsega pritličje in mansardo. V pritličju je večji bivalni prostor, ki združuje kuhinjo in dnevni del ter v hodniku kopalnico. Po stopnišču iz skupnega prostora pridemo v mansardo, kjer sta večja in manjša spalnica ter manjša kopalnica.  Iz večje spalnice je izhod na balkon s prekrasnimi razgledi.

Ogrevanje je na elektriko in trda goriva, v pritličju je ličen kamin, ki ogreva bivalni prostor in kopalnico, ogrevana je tudi klop ob peči. V kuhinji je štedilnik s pečico na trda goriva. V bivalnem prostoru je dostop do manjše kleti za shranjevanje živil, tudi v zimskih mesecih ne pride do zmrzali.  Vodno zajetje  je kapnica, na severni strani stavbe sta dve povezani cisterni, v stavbi je hidrofor, prav tako je zajetje na južni strani stavbe. Stavba ima pretočno greznico.

Zelo lepo vzdrževana in primerna za takojšnjo uporabo.

Stavba nima ustreznih dovoljenj, je v območju načrtovanega prostorskega načrta počitniških hišic. Plačan je komunalni prispevek, pridobljeni so načrti,  stavba ima hišno številko. Urejene so služnostne pravice dostopa na zemljišče.

Možen je dokup zemljišča, ki se nahaja ob zemljišču, ki je predmet prodaje, v skupni izmeri 1520 m², v pretežni namenski rabi stavbno zemljišče, namenjeno gradnji počitniških hiš.