BLED - Prodaja, Počitniški objekt HišaPosredovanje: Prodaja

Velikost: 1829 m2

Vrsta: Počitniški objekt, Hiša

: 2020

Nadstropje Ni podatka

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Radovljica

Naselje: Bled

EI: EI: Izračun ni mogoč


Kontakt

Prodajalec: Irena Černigoj Rus u.d.i.a.
Naslov: Ljubljanska cesta 3, 4260 Bled
GSM: 04/574-35-14
GSM: 041/390-455
Email: irena@koncepti.si

Vaše povpraševanje


Cena: 1.590.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
1.829 m², hiša, novogradnja, začetek gradnje l. 2020, 1.379 m² zemljišča, prodamo. Cena: 1.590.000,00 EUR

Dodaten opis

Na Bledu, nekaj minut hoje do jezera (približno 300 m) je naprodaj zemljišče v izmeri 1379 m², namenjeno gradnji manjšega butičnega hotela -  stanovanjskega objekta z apartmaji ter  garni penziona, med seboj povezanih v celoto.  

Za gradnjo je pridobljeno gradbeno dovoljenje ki predvideva gradnjo dveh stavb in povezovalne stavbe  med njima v skupni neto površini 2027 m² (1497 notranjih površin in 548 zunanjih površin), bruto površine stavb so načrtovane v izmeri 1829 m².  Projekti za izvedbo so bili dokončani v letu 2022, kar pomeni, da je bila upoštevana vsa veljavna  zakonodaja in sodobne tehnologije gradnje.

Objekt A je zasnovan kot enostanovanjska stavba. V mansardi je stanovanje, v nadstropju so 4 apartmajske enote, namenjene dejavnosti lastnika. V kleti so pomožni prostori s kotlovnico, v pritličju so pomožni prostori, recepcija in restavracija z izhodom na teraso.

Objekt B je zasnovan kot garni penzion za oddajanje turistični sob. Načrtovanih je šest sob, vsaka je sestavljena iz predprostora, kopalnice, bivalnega prostora in spalnice. Garni penzion ima zajtrkovalnico v objektu A, ki je del celote kompleksa objektov.

V kleti je nameščena bazenska tehnika, v pritličju je načrtovan bazen in vsi potrebni spremljajoči prostori ter povezava z objektom A.

V objektu  C kot povezovalni stavbi med objektoma A in B so vsi spremljajoči prostori za potrebe turizma, sanitarije, tri savne, vinska klet in klubska soba.

Kompleks bo priključen na vodovodno, kanalizacijsko, plinovodno, električno in kabelsko omrežje. Meteorne vode se bodo odvajale v ponikovalnico, predviden je zbiralnik vode, ki bo služil za zalivanje in sanitarno vodo. Ogrevanje je predvideno na zemeljski plin.

Pridobljeno je gradbeno dovoljenje, gradnja se je pričela z rušitvenimi deli, gradbišče z izkopi je urejeno,  komunalni prispevek je plačan. Posest se prodaja skupaj z vsemi projekti, avtorskimi pravicami zanje, projektom notranje opreme, bazena. Nadaljevanje gradnje je možno takoj. 

Ker je gradbišče zaščiteno, je ogled možen samo v prisotnosti nepremičninskega agenta.