BLED - Prodaja, Hiša SamostojnaPosredovanje: Prodaja

Velikost: 393 m2

Vrsta: Hiša, Samostojna

zgrajeno leta: 1978

Nadstropje Ni podatka

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Radovljica

Naselje: Bled

EI: F (150 - 210 kWh/m2a)


Kontakt

Prodajalec: Irena Černigoj Rus u.d.i.a.
Naslov: Ljubljanska cesta 3, 4260 Bled
GSM: 04/574-35-14
GSM: 041/390-455
Email: irena@koncepti.si

Vaše povpraševanje


Cena: 576.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
393 m², samostojna, zgrajena l. 1978, prodamo. Cena: 576.000,00 EUR

Dodaten opis

Na izjemni, sončni lokaciji, ki meji na nezazidljiva kmetijska zemljišča prve kategorije, z odprtim pogledom na Blejski grad, Triglav in Julijske Alpe ter Jelovico, v mirnem predelu Bleda, v naselju Koritno, na zemljišču v izmeri 679 m², dvajset  minut hoje do Blejskega  jezera,  je naprodaj  stanovanjska hiša, klasične gradnje, v skupni izmeri 393 m². V naselju prevladujejo občasni prebivalci (vikendi, tujci). Stavba je bila izgrajena leta 1978,  v vertikalni zasnovi klet, pritličje in nadstropje.

Tloris pritličja se v nadstropju ponovi in nudi možnost samostojne stanovanjske enote. Pritličje obsega hodnik, dve spalnici, ločeno stranišče in kopalnico, kuhinjo in  večji dnevni prostor z jedilnim delom in izhodom na teraso. Terasa je povsem poseben element te hiše, saj ponuja edinstveno možnost za popolno sprostitev v intimnem okolju. V medetaži stavbe je dodatna soba z izhodom na balkon.

Nadstropje stavbe ni izdelano, zato je primerno za izdelavo stanovanjske enote. Na obeh straneh etaže je balkon čez celo nadstropje.

Klet obsega štiri prostore (dve shrambi, kurilnico).

Vrt, ki obdaja hišo je lepo zasnovan, ograjen, zasajen z okrasnim cvetjem in grmičevjem ter sadnim drevjem. Vhod na dvorišče je z javne ceste, urejen z električnimi dvoriščnimi vrati, v pritličju stavbe je uvoz v garažo.  

Ogrevanje je centralna kurjava na plin, izvedeni so vsi infrastrukturni priključki (kanalizacija, kabel, telefon). Stanovanjska hiša se prodaja popolnoma opremljena,  vselitev je mogoča takoj, ponuja tudi možnost takojšnjega oddajanja. Zemljiška knjiga je urejena, prosta bremen.