BLED - Prodaja, Hiša DvojčekPosredovanje: Prodaja

Velikost: 193 m2

Vrsta: Hiša, Dvojček

zgrajeno leta: 1965

Nadstropje Ni podatka

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Radovljica

Naselje: Bled

EI: Ni podatka


Kontakt

Prodajalec: Irena Černigoj Rus u.d.i.a.
Naslov: Ljubljanska cesta 3, 4260 Bled
GSM: 04/574-35-14
GSM: 041/390-455
Email: irena@koncepti.si

Vaše povpraševanje


Cena: 350.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
193 m², dvojček, zgrajen l. 1965, 376 m² zemljišča, prodamo. Cena: 350.000,00 EUR

Dodaten opis

Na sončni lokaciji,  v mirnem predelu Bleda, v naselju Dobe, na zemljišču v izmeri 376 m², petnajst  minut hoje do Blejskega  jezera,  je naprodaj  stanovanjska hiša - dvojček, klasične gradnje, v skupni izmeri 193 m². Stavba je bila izgrajena leta 1965,  v vertikalni zasnovi klet, pritličje, medetaža in nadstropje z medetažo.

Tloris pritličja se v nadstropju ponovi in nudi možnost samostojne stanovanjske enote. Pritličje obsega garažo, hodnik, kopalnico, kuhinjo, dnevni prostor in spalnico. Preko stopnišča v nadstropje je v medetaži spalnica. Iz dnevnih prostorov je izhod na balkon.

Klet obsega več prostorov, dva z okni, nameščena je savna. V enem prostoru je peč na olje z zalogovnikom goriva. V pritličju so bila v l. 2010 zamenjana okna in obnovljena kopalnica ter kuhinja. Leta 2010 je bila tudi zamenjana in izolirana  streha. 

Stavbo obdaja vrt. Vhod na dvorišče je z javne ceste, v pritličju stavbe je uvoz v pokrito nadstrešnico.

Ogrevanje je centralna kurjava na olje, izvedeni so vsi infrastrukturni priključki (kanalizacija, kabel, telefon). Na fasadi je plinski priključek. Stanovanjska hiša se prodaja opremljena, kot je razvidno iz fotografij,  vselitev je mogoča takoj. Zemljiška knjiga je urejena, prosta bremen.

Pogoj prodajalca je, da kupec nosi stroške davka na promet nepremičnin v višini 2 % in ½ stroškov notarskega zapisa prodajne pogodbe ter stroške vpisa v zemljiško knjigo.